Da,Map2heal je 100 posto besplatno za korisnike. . Želimo da bude lako kao što je moguće da se pobrinem da ti treba u timeliest način. Više ažurirani i potpuno ti držiš tvoj profil, više možeš iskoristiti prednosti Map2heal.
Zdravstvenih radnika koji su partner sa Map2heal postati dio svijeta zdravlje turizam. Kroz naše usluge su u stanju da vam predstavim sebe u svetu u 17 razlicitih jezika, pratiti sa svojim pacijentima i drži u kontakt sa njima. Oni će biti u mogućnosti da koristi medicinskog odobrenja spremni za Map2heal i pregledao energično od advokata na maternjem jeziku od pacijenata. Zdravstvenih radnika platiti pretplatu naknada da bi se koristi od ove usluge. Nadalje reklame da se pojavi na stranicama doktora i zdravstvenih profesionalaca sa besplatno članstvo također doprinose profit.
Da, Map2heal pruža usluge u 17 parove koji vam dopušta da je lako naći doktora i zdravstvenih radnika gdje god da si u svijetu..Trenutno naše usluge su dostupne na engleskom, njemačke, francuski, italijanski, španski, portugalski, Kinezi, Japanski, arapski, turski, persijski, danski, ruski, Dutch, grčke i švedski.
Map2heal prvi put pojavio na Srednjem Istoku i Evropi. Naš sustav može biti upotrebljeno u drugim zemljama gdje pod uslovom 17languages aktivno koristi.
Map2heal je sistem koji nudi srednji medicinske usluge korisnicima na osnovu pacijent je postavke. Kako da ti pruzim najbolje službe, treba samo da adresu u potpunosti. Jednom si uradio , pa je možeš pratiti tvoje doktora i zdravstvenih radnika u svoju mrežu, komunicirati sa njima u svoj jezik i im poslati rezultate testa (bivši. Skeneri, MRI, Angiogram, itd) bez ikakvih optužbi. Štaviše, u slučaju vanrednog stanja, možete doći do vašeg doktora u svom jeziku, bilo gde da si na svijetu. Možete pristupiti i preuzmite isteklo medicinske članci , dnevnike, brošure i knjige kroz našu potragu motor. Možeš da nađeš odgovore na svaku zdravlje vezana pitanja koristi naše pretrage.
Map2heal pruža mreže čime se zdravstvenih radnika, doktori, osiguravajuće kompanije i pacijente. U mrežu, možeš direktno komunicirati sa svim ovim zabavama da dobijem odgovore na pitanja da te može imati.Također ćeš imati pristup informacijama pušten po bolnicama i zdravstvenog radnika za tvoj specifični bolest, simptom i pritužbi. Osim toga, sistem dopušta ti da potraga za pojedinačnih doktora, pogled njihovo obrazovno i akademske prošlosti i pogled svoje objavljivanje podatke.
Koristeći napredne filter potrazi za Map2heal, možeš filter potraga rezultate zdravstvenih radnika za njihovu lokaciju, jezik, prihvatio osiguranje, oblast stručnosti. Također možete filter ih od njihove nivo aktivnost u Map2heal. Ovako ti mogu izabrati zdravlje profesionalac koji je još aktivna u sistem, koji može odgovoriti na vaša pitanja možda brže.
Aktivnost stopa od doktora ili zdravstveni provajder je dinamičan broj izveden iz algoritam koji uključuje svoj nivo aktivnost u Map2heal sistema kroz varijabli kao svoj odgovor stopa i tajming pitanja, frekvencije koje je on/ona je poslao rezultate, svoj blog su pročitao, hvala ti poruke su poslali i svom profilu je posjetio. Neuspjeh da pokažem ovaj tip aktivnost u sistemu uzrokuje pad vrijednosti da je doktor ili zdravstveni provajder je stopa aktivnosti. Ako želite, možete da filter tvoja potraga rezultate doktora i zdravstvenih radnika na osnovu njihovih aktivnosti stopa.
Koristeći obračun metod definisana od strane zdravstveno osiguranje kompanije, Map2heal daje najbolje putovanja osiguranje citati za zemlju planiraš putovanje. Ovako, možeš da izabereš da je najprikladnije i pristupacno zdravstveno osiguranje.
Map2heal je Rizik računanje izračunao tvoje zdravlje rizik od vezi tvoj trenutni status zdravlja i tvoju trenutnu ili nameravao lokaciju. Na ovaj način, to je u mogućnosti da vam dati listi doktora i zdravstvenih radnika možda treba da kontakt u slučaju hitnog slučaja. Da koristite Map2heal Mobilni Prijavu, aplikaciju će vas upozoriti u vezi tebe regionu to nije avaiable za tvoj trenutni status zdravlja.
Map2heal ne želi lični identifikaciji informacije od korisnika ... Tvoj licni identifikaciji je uskladištena informacija na tvoj račun anonimno i nije podijelio sa treća osoba ili kompanije bez dozvole. Više završi Map2heal profil je, što više možeš uzeti prednosti Map2heal.. informacije koje ti pružamo u tvoj profil dozvoljava sistem izračunati tvoje zdravlje rizika tokom putovanja ili svoje trenutne lokacije, i također da te pošaljem upozorenja za tvoju lokaciju nije dostupan za tvoje zdravlje status, da te pošaljem zdravstveno osiguranje citati i nove informacije o bolesti i simptomi li identificirati u tvoj profil. Također možete pogled profili iz druge pacijente sa sličnim bolesti i pročitao o njihove priče.
Da, Map2heal prodavnice svoje zdravstvene informacije bez vaše osobne identifikaciji informacije i to ne dijelimo ih s treća osoba ili kompanije bez tvoje dozvole.
Map2heal je dizajniran da omogućiti ti da komunicira sa tvojim doktorom u brži i lakši način. Koristeći naša dosije prijenos sistem i instant poruka modul možeš poslati rezultate testa (bivši. Skeneri, MRI, Angiogram, itd) da tvoj doktor i dobiti online medicinski savjet.
Da, Kada šaljem dosije Map2heal prvi anonimni pacijent je podatke ili DICOM datoteke (CT, MRI, Angiogram itd.) i onda, prenosi ih sve sa SAD smislio HIPAA HITECH tehnologije. Ovom metodom prijenos podataka se javlja u šifrirani način, i samo kompjuter ili mobilne telefone registriran je na sistem moze da ih otvorim. Za enkripciju algoritam, "kraj do Kraja Sigurnost" i TCP protokol, "Tri Puta Rukovanje" koje su oboje upoznao E. U. standarda online medicinski karton prebaci se integrirati u naš sistem. Sve DICOM datoteke (CT, MRI, Angiogram itd.) poslao može da gleda joj odobreno DICOM preglednik stvorio je naš SAD partner kompaniju, MedXT.
Sve je poslao poruku dostavljaju zdravstvenog radnika odmah bez ikakvih optužbi bez obzira gdje ti si u svijetu. Map2heal, međutim, ne može garantirati trenu odgovora na poruke. Zdravlje profesionalci mogu da ti odgovorim, najbolje odgovara vremena za svoj raspored.
Možeš uživati u mogućnosti spomenuo iznad koristeći Map2heal Mobilni Prijavu podržala Android i IOS operativnih sistema. Uz ovu aplikaciju, u slučaju vanrednog stanja, možeš stupiti u kontakt s najbližeg doktor koji govori tvoj jezik; pozvati hitnu pomoć, policiju i profitiram od tvog ambasada je usluga. Na primjer, u slučaju nužde Map2heal Mobilni Prijavu, mogu da te lociramo koristeći GPS sistem u vaš broj mobilnog telefona i da te uputim u najbližu zdravlje profesionalac koji govori tvoj jezik i pruža hitnu pomoć. Ovo možeš da koristiš karakteristika koje configuring osnovne i napredne paniku dugme karakteristike u tvoj mobilni prijavu.
Map2heal izračunao rizik vrijednosti u zavisnosti od korisnika lokaciju. Ovo film, može listu najviše dostupan doktori za tebe prije toga i pripremite rizik karta za vašu sigurnost. Sistem također vas uputiti u najbližu prikladno zdravlje profesionalni u slučaju nužde.
Nakon što si dnevnik na vaš račun, da li mogu dobiti račun podešavanja i stani ili izbriši vaš račun klikom ikonu na desnoj strani meni račun nalazi se na vrh stranice. Dok ova procedura se odvija, Map2heal će želim da se popuni za kratko zadovoljstvo upitnik da čujem tvoje mišijenje.
Nakon što su stvorili račun i potpisan u, možeš zahtjev sastanak iz odredjene doktor od pronalaženja im profil i klikcem na "zakazati sastanak". Nakon toga, tvoj doktor će stupiti u kontakt s tobom da potvrdi sastanak zahtjev. Čak i ako tvoj zahtjev je poslao u svom jeziku, to će biti prebačena u zdravlje profesionalni u njen vlastiti jezik. Podsjećam vas da je Map2heal samo nosi vaš zahtjev za zdravstvo provajder i nije odgovoran za potvrdu sastanaka. Kada poslati zahtjev, molim te, pobrini se da uključuje tvoj e-mail adresu i/ili tvoj broj mobilnog, u suprotnom zahtjev neće biti smatrana.
Naš tim zaista ceni tvoje mišljenje, tiče se i pritužbi. Možeš lako da nam daš svoje mišljenje ispunjavanjem povratne informacije oblika u naš kontakt vezu. Kad ti treba da prijavim vašu zabrinutost u vezi doktora ili zdravstveni centar, možeš da klikneš na "izvještaj" dugme da nam povratne informacije. Map2heal tim će raditi na vašu zabrinutost što je prije moguće.