Dobili priliku da sarađuje stotine član Zdravstvenih Ustanova na Map2heal!

Map2heal Centralna Agencija Mrežu

Nastavi sa najnovijim razvoj tehnologije u Zdravlje Turizam

Sarađuju sa stotinama Zdravstvenih Ustanova kroz jedan softver sistem: Upit i Tržišne Cijene tvoj Tretman Pakete međunarodno!


Dostupnost u 17 razlicitih jezika

Biti dio Map2heal, i tako poseduje svoj globalno poznat stranici 17 jezika! Poklon tvoj tretman pakete za međunarodne pacijenata u svoj jezik na vašu profesionalnu web sajt!

Globalno Korporativna

Registrirati na Map2heal sa par koraka i dobiješ priliku da se pripremi tretman pakete za stotine Zdravstvenih Ustanova u naš sistem.

Online Tretman Pakete

Tržištu tretman pakete pripremila Zdravstvenih Ustanova ili se po cijelom svijetu. Ovih paketa će biti objavljena na internetu, na društvenim mrežama, zdravlje turizam dnevnike i brošure i putem e-mail marketing povremeno.

Citiram Upit

Do međunarodni pacijenata podatke o Map2heal je softver sistem i po cijenu citat ili mišljenje iz Zdravstvenih Ustanova. Možda naprijed ove Zdravstvenih Ustanova' sredina, objekti i usluge svoje pacijente, online.

Online Mreže Marketing

Kroz Map2heal je softver sistem možda tržištu tvoj Tretman Paketi po cijelom svijetu. Možda ćete produžiti tvoj komunikacije mreže dodavanjem svoje međunarodne mreže na Map2heal. S jedan klik, stotine mreže kancelarije početi da te zastupam i pružamo usluge pacijente koje su zainteresovane za tvoje lečenje pakete u svoj jezik.

Poverenje i Transparentnost

Map2heal čini kolekcije od tvoje agencije usluga za tebe i transfer je nazad čim pacijent izlazi iz bolnice. Ti procesi su me prati advokati i etičkog odbora. U isto vrijeme, možeš pratiti ove stepenice iz tvoj profil na Map2heal.

Internet Paketa

Možda si pogled našeg paketa

Više